به جاده‌های سبز خوش آمدید...

محبوب ترین غذاهای لبنانی

باباقانوش که به صورت های دیگر مثل باباگانوش و باباغنوج هم خوانده می شود یکی از غذاهای اصیل و سنتی لبنان است. این غذا کمی شبیه به حُمُص است و اگر طعم حمص را دوست دارید حتما عاشق این غذا هم می شوید. باباقانوش  طبق معمول با نان پیتا و روغن زیتون مضروب بی رغبت می شود و چون در ترکیباتش ارده کاربرد شده طعمی مانسته حمص دارد. فرق عمده این دو غذا این است که باباقانوش به جای نخود از باذمجان تهیه می شود و گاهی برای تزئین روی آن دانه های انار می ریزند. باباقانوش یکی از مشهورترین و بامزه ترین غذاهای لبنانی است که طرفداران بیش زاید هم دارد. در ادامه در مطلب جاذبه های گردشگری آسیا در مورد محبوب ترین غذاهای لبنانی بیشتر می گوییم.

Image result for The most popular Lebanese cuisine

فلافل

خب به فلافل مشهور  و دوست داشتنی می رسیم! فلافل بیش از هر غذای دیگر لبنانی در هفهف پوزپلنگ رواج پیدا کرده و دیگر یکی از غذاهای ملی خودمان لحاظ می شود. کمتر کسی است که تا به حال فلافل نخورده باشد و این غذای لذیذ و بی مزه دلچسب و کم بها را آزمون نکرده باشد. با این حال باید بدانید که فلافل هم یکی از غذاهای اصیل لبنانی است و همان طور که می دانید از نخود سرخ شده تهیه می شود. حتماً فلافل لبنانی کمی با فلافل هایی که ما در ایران می خوریم مغایرت دارد. در لبنان فلافل ها را داخل نان پیتا قرار می دهند و روی آن مرزه و سس تاهینی (کنجدی) می ریزند.

شاورما

یکی از نمکین و بی نمک ترین غذاهای لبنانی بدون شک شاورما است که از گوشت کبابی و خرد شده تهیه می شود. حتماً گاهی شاورما را با گوشت مرغ هم تهیه می کنند که به آن شاورمای مرغ می گویند. برای تهیه شاورما گوشت خرد شده را با (تربچه و سس تاهینی ترکیب می کنند و داخل نان پیتا سرو می کنند. در کافه های لبنانی معمولا شاورما را در کنار سالاد تبوله یا سالاد فاتوش سرو می کنند که ترکیبی بی نظیر و سرد مطبوع و می شود.

محبوب ترین غذاهای لبنانی

سالاد فاتوش

فاتوش نیز یکی دیگر از سالادهای نمکین و بی نمک لبنانی است که شهرتی عالمگیر دنیایی پیدا کرده است. در این سالاد، ورقه های نازک نان (معمولا نان پیتا) را در روغن زیتون سرخ می کنند و وقتی ترد و برشته شد آن را خرد می کنند و به سالاد تزاید می کنند. در آخر نیز روغن زیتون، سیر رنده شده، آب لیموی تازه و نمک به ترکیبات سالاد افزایش می کنند. سالادهای لبنانی علاوه سالم و مصونیت و خطر هستند و به عنوان یک سالاد رژیمی هم می تواند در نظرگرفته شود.

کنافه

کنافه یک عسل و شرنگ اضافه خوش طعم و لذیذ است که علاوه بر لبنان در ترکیه و خوزستان هم رواج دارد. این نوع شهد تقریبا مثل زولبیا و بامیه است و اغلب در ماه رمضان طبخ و مصرف می شود. کنافه یک نوع عسل و شرنگ پنیری است که از رشته هایی به نام کنافه تهیه می شود و روی آن را با پسته و شهد غلیظ و مطبوع می پوشانند. کنافه را هم بین صبحانه و هم به عنوان دسر سرو می کنند. کنافه را گاهی روی نان قرار می دهند و به صورت لقمه می خورند که ترکیبی اضافه خوشمزه می شود.

محبوب ترین غذاهای لبنانی

کوفته

کوفته لبنانی یکی از لذیذترین غذاهای لبنانی است که طعمی فوق العاده ملیح دارد. کوفته در واقع یک نوع کباب کوچک است که از ترکیب گوشت چرخکرده گاو، بره یا مرغ یار و دشمن با پیاز، جعفری، ادویه و خرده نان تهیه می شود. ترکیب مواد را به صورت کوفته های کوچک در می آورند و به بعد به سیخ می کشند. کوفته لبنانی را هم به صورت تنها و هم معشوق با سیب قدسی و سس گوجه می خورند. حکماً گاهی کوفته را مصاحب با برنج سفید هم می خورند که شبیه به چلوکباب خودمان می شود. کوفته هم زمان در ترکیه هم رواج پیدا کرده است و در کاباره های آن جا هم سرو می شود.

مناقیش

مناقیش یکی دیگر از غذاهای لبنانی است که گاهی آن را پیتزای لبنانی هم می نامند. مواد گوناگون را روی خمیری گرد می ریزند و بعد در روش سنتی آن را داخل تنور و در روش مدرن داخل فر قرار می دهند و می پزند. یقیناً روی مناقیش نباید خیلی شلوغ باشد و از این جهت بیشتر به یک نان طعم دار شبیه است. در لبنان اغلب روی نان مناقیش را با آویشن، دانه کنجد، سماق و روغن زیتون می پوشانند. البته ممکن است در برخی کاباره های لبنانی ببینید که از گوشت، پنیر و … هم استفاده شده است. مناقیش را اغلب یار و دشمن با گوجه، خیار، برگ نعنا تازه و زیتون و به نشانی صبحانه می خورند.
مناقیش

درباره نویسنده

مطالب مرتبط

نظر بدهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *